Michael Korsin laukkuja Lidlistä?

Paljon puhutaan designer-laukkujen arkipäiväistymisestä, mutta nyt olen kyllä yllättynyt.  Michael Korsin laukkuja voi ostaa Lidlistä! Ei kylläkään vielä Suomessa. Eräs puolalainen raportoi tästä Bag chatissa ja toden totta, kun googlaa asiaa, tulee aiheesta monta uutista puolaksi. Google-kääntäjän avulla selvisi, että laukut tulevat myyntiin ensi maanantaina ja vain Lidlin verkkokaupassa. Laukku maksaa Lidlissä vähemmän kuin muualla. Sama diili näkyy olevan Saksassakin.


Tämän laukun hinta Lidlissä 250 euroa,  normihinnaksi ilmoitetaan 350 euroa.

Jep. Kun sanoin viimeksi, että MK on tällä hetkellä merkkinä out, niin tämä nyt ei varmaan kyllä paranna tilannetta. En oikein ymmärrä tällaista yhteistyötä. Puolalaisessa uutisessa sanottiin,  että Lidlistä on aiemminkin saanut merkkituotteita kuten Crockseja.  Onko kenties vähän eri asia...

Sinänsä tämä kai noudattelee maailman trendejä sikäli, että näitä mid range -merkkejä myydään Amerikassakin Costcossa ja Wallmartissa. Ja TJ Maxx myy second handina ihan oikeita designer-laukkujakin. Mutta joo... En tiedä millaisia kauppoja nuo on, mutta Lidl... ostan kyllä melkein kaikki ruuat sieltä, mutta ei se mikään kohottava paikka ole.

Noh,  itse päädyin muuten jo aiemmin palauttamaan sen MK-laukun ja samoin sen Mulberryn. Harmitti kyllä jotenkin molempien kohdalla, mutta oli kuitenkin liikaa tunne siitä, että kumpikaan laukku ei aiheuttanut suurta onnea. Se vaan on hankalaa, kun kyllähän laukku nyt aina silti iloa tuottaa, eli siitä luopuminen vähentää heti elämänlaatua.  Mutta ehkä löydän jonkun super ihanan. Olin ajatellut että lentokentältä tai Lissabonista,  mutta joo, kuka tietää vaikka sitten Lidlistä.

Ei kommentteja