Vihdoin esitelyssä: Monikäyttöinen uusi laukku kiinnostavalta merkiltä


Vihdoinkin voin esitellä tämän jo usein mainitun laukun, joka vaan viipyi ja viipyi postissa. Tilasin tämän siis jo viikkoa ennen joulua. Tämän viikon maanantaina laitoin sitten viestiåä, että näinköhän pitäisi olla huolissaan kun laukkua ei vain kuulu. Putiikin omistaja vastasi heti, että kyllä laukun olisi jo pitänyt tulla. Hän on suomalainen nainen joka asuu Lontoossa, ja sieltä tämä laukkukin oli laitettu matkaan. Nainen soitti Suomessa asuvalle siskolle, jolla oli laukkuja varastossa ja sisko lähetti sen pikana mulle. Sain laukun keskiviikkona. Ja sitten torstaina se alkuperäinen laukkukin saapui! Tietysti. Noh, lähetin juuri viestiä, että mihin voisin palauttaa sen. Hyvä asiakaspalvelukokemus kuitenkin jäi tästä.

Tämä laukku on siis sellaiselta pikkumerkiltä kuin TAIKKA. Törmäsin tähän laukkuun ensin Instagramissa, missä se ilmestyi jatkuvasti sponsoroituna sisältönä mun feediin. Damn you algoritmit, tunnette minut liian hyvin! Nimittäin niin vain ajauduin jälleen kerran mainonnan uhriksi.

Itse asiassa tämä oli kuitenkin sikäli ihan tarpeellinen (?) ostos, että olin muutenkin haaveillut hankkivani jonkun pussukan eli pouchin, joka olisi sellainen, että sen voi halutessaan myös napata laukkuna mukaan. Esimerkiksi LV:n pochette accessoires olisi aika ihana sellainen, mutta hinta... pauttiarallaa kolmesataa ja ylöspäin käytettynäkin. Öh, vähän tyyris meikkipussi.


Tämä on siis juuri sitä, mitä tarvitsin. Itsessään isompaan laukkuun sisälle sopiva pussukka, johon saa sitten halutessaan joko lyhyen ketjuhihnan, tai pitkän nahkahihnan.


Ihastuin myös tähän Taikka-merkin tarinaan. Se on siis kahden naisen perustama yritys, toinen on Helsingistä, toinen on Melbournesta Australiasta. Ja he tapasivat Lontoossa. Yhdessä he alkoivat suunnitella laukkua, joka toimisi niin auringossa rannalla, lumessa ja rännässä kuin Lontoon sateissakin, ja joka toimisi pussukkana tai(kka) olkalaukkuna tai(kka) iltalaukkuna. Ja niinpä tämä laukku syntyi. Laukun materiaali on vahvaa nylonia, joka varmasti kestää käyttöä hyvin. Hihna ja tupsu on sitten nahkaa.

Näillä on pieni mallisto erilaisia laukkuja ja pussukoita, joista yksi on vegaaninen ja ananaksen lehdistä valmistettu. Kiva idea, olen nähnyt jollain muullakin tuollaisen ananaksesta tehdyn kankaan. Tulevaisuuden materiaali ehkä?

On kiva löytää välillä jotain ihan uusia merkkejä, ja onhan se jotenkin mukavampi tukea pienyrittäjiä kuin jotain megamassaketjuja. Sinänsä nämäkin laukut, tai siis ainakin tämä Jade-laukku on kyllä Kiinassa valmistettu. Mutta kuten sanoin, mielestäni jämäkän ja siistin oloinen, vaikka käyttökokemusta ei vielä ole.

Jos kiinnostaa laukut ja kivat kuvat, niin Taikkan Instagram kannattaa ottaa seurantaan, muhun iskee heidän kuvat (liiankin hyvin, kuten todettu.









Hahhaa, en kehdannut pyytää ketään ottaman musta kuvaa, niin tämän sitten sain aikasiksi kun ei ollut edes peiliä. Blog awardseja odotellessa.


Ei kommentteja