Yllättäviä laukkuhimotuksia - mitkä inhotukset nousevat seuraaviksi suosikeiksi?

Viime aikoina laukkurintamalla on ollut hiljaisempaa, mutta ei nyt ihan kuollutta sentään. Nyt tuli pitkästä aikaa oikein innostuksen aalto, ja päätin samalla päivittää jotain tännekin.

Mulla on ollut jo jonkin aikaa sitkeä ajatus päässä siitä, että haluaisin sellaisen isohkon hobo-tyylisen olkalaukun, joka kaikilla oli joskus 10 vuotta sitten. Mullakin oli monia, mutta olen luopunut niistä tässä välillä, kun ne ei ole olleet muodissa. Nythän jyrää yleisesti hyvinkin pienet ja strukturoidut laukut. En osaa sanoa miksi tämä ajatus iskeytyi mun mieleen, mutta tuon ajan laukut pyöri niin sitkeästi mun päässä, että oli pakko alkaa katsoa jopa Gossip Girlin ekaa tuotantokautta ihan vaan siksi. Ja siis Serena nyt on aina ja ikuisesti tyyli goals muutenkin, mutta ne laukut. Drool.

Nettikirppiksellä vastaan tuli Mulberryn Fleet vuodelta 2007, ja tämähän oli kuin nakutettu tähän himoon, niin ostin pois. Laukku maksoi 50 euroa, joten ei paha hintakaan. Tyyli on out ja laukku on vielä tosi paljon käytettykin, mutta laadukasta työtä ja nahkaa, niin kyllä sillä vielä käyttöikää on jäljellä.



Kuvassa poseeraan pyjamahousuissa, olen sellainen fashionista. 

Aika ihana. 

Mutta se innostus, josta sanoin aluksi! Fendi on lanseerannut uudestaan niiden Baguette-laukun ja en kestä. Se on niiiin kamala 2000-luvun alun laukun näköinen kauhistus, mutta miksi se näyttää nyt yhtäkkiä ihan mielettömän ihanalta? 
Olen katsonut tämän mainoksen uudestaan ja uudestaan. 





Ahhhhhhhhhhhhhh. En tiedä paljonko nuo uudet Baguettet maksaa, jotain tonnin luokkaa varmaan, joten ei nyt sellaisesta tarvi haaveilla. Mutta kyllä nämä molemmat laukkuihastukset, hobokassi ja tämä järkyttävä pikkulaukku herättää mietteitä siitä, että ties mitä asusteita sitä ihminen kohta taas himoaakaan. Nythän vyölaukut on myös jo ihan isosti valravirtamuotiakin, se on varmaan monelle ollut just sellainen never again - juttu. Henkilökohtaisesti olen ihan aina rakastanut vyölaukkuja ja nyt on mielestäni kiva idea pukea se silleen rinnan yli, siis teoriassa, koska jotenkin kaikesta huolimatta vyölaukku ei mun mielestä sovi mun nykyiseen tyyliin. Mutta ehdottomasti jees, että ne tuli takaisin. Muistan kun kerran nuorempana baarissa mulla oli vyölaukku ja mun silloista parasta ystävää hävetti se niin paljon, että hyvä kun se edes suostui myöntämään että tunnetaan toisemme. 

Näiden lisäksi mulla olisi tällä hetkellä vain yksi laukku toivelistalla. Hinta 180 euroa uutena, eli ei mikään high end veska, mutta onhan tuokin iso raha, joten yritän kovasti pidättäytyä ostamasta sitä. Olen nyt ehkä kuukauden sitä silmäillyt, ehkä kesällä voisi ostaa jos se edelleen pyörii päivittäin mielessä. 

Uusien laukkujen sijaan kaivelin kaapista Petit Noen esiin. Taisin kirjoittaakin, että se ei tunnu talvilaukulta. Totta puhuen mietin jo muutenkin yhdessä vaiheessa, että pitäiskö se myydä, mutta nyt vaihdoin siihen vanhasta laukusta pitkän olkahihnan ja samoin vanhasta laukusta irrotin ja kiinnitin tähän tuollaisen ketjun, ja nyt tämä tuntuukin taas kivalta! Hihna voisi olla hienompikin kun se on vaan jostain mistä lie laukusta napattu, mutta eihän sitä kukaan niin tarkkaan katsele. 

 

Tunsin kyllä sellaista materiaalionnellisuutta yksi päivä muutenkin, kun tulin kotiin ja eteisessä kökötti Vuittonit vierekkäin ja aurinko valaisi tuota ihanaa monogram-kanvasta. On se vaan niin kaunis kuosi. 



1 kommentti

  1. Se on jännä miten ne muotivillitykset tekee aina paluun ja ensin tuntuu, että eiiiih ei kai toi voi tulla takaisin, mutta sitten se alkaa kuitenkin pikkuhiljaa näyttämään hyvältä! Niinkuin noi videon laukut, mun silmään ne näyttää jo aika kivoilta ;D

    VastaaPoista